Нашата Детска музикална школа приключи успешно първата си учебна година

През учебната 2017/2018 година е създадена Детска музикална школа към ЦПЛР-Обединен детски комплекс. През първата година, над 50 деца от детски градини и ученици от училища се занимаваха с различни форми на музикално-сценичното изкуство.

В края на учебната година се организира среща с част от по-големите и най-активни участници във формата, участвали в различни изяви през годината. Ръководителят на школата – Теодора Лавдинова, привлече вниманието на присъстващите върху перспективите за развитие на формата с презентация. Акцент в нея се постави върху пътя към успеха. Вниманието на децата и техните родители се насочи към влагането на целенасочени усилия, които са основа за усъвършенстване на всеки артист през творческия му път.

Преподавателят раздаде индивидуални грамоти на присъстващите участници, за да поощри усилията им през първата година от обучението в школата. Те получиха и снимки от своите изяви, поставени в рамки. Така всяко дете получи скромен подарък, който да бъде скъп спомен от заниманията им през първата година в Детската музикална школа. Учениците поставиха свой автограф върху пано със снимки от работни моменти и изяви. То ще краси кабинета по музика и ще напомня на продължилите занимания в следващите години за първите успешни стъпки в света на сценичното изкуство.

Пожелаваме на всички  деца от школата едно усмихнато лято, изпълнено с музика и забавления!